Vi söker revisor!

Vi ser en stor efterfrågan på våra tjänster och behöver utöka vår organisation med ytterligare medarbetare. Vi söker dig som har flera års erfarenhet av bostadsrättsföreningar, som revisor eller redovisningskonsult. Du behöver inte vara auktoriserad revisor för att anmäla ditt intresse. Det viktigaste är att du är rätt person med rätt erfarenheter och kunskaper. Hos oss erbjuds goda möjligheter i en verksamhet som är i ett expansivt skede. 

Lämna din ansökan med bifogat CV i formuläret nedan, så återkommer vi!

Ansökan som revisor

Dina uppgifter

* Obligatorisk information

Karriär hos Borev

BOREV erbjuder revisionstjänster och konsulttjänster till bostadsrättsföreningar.

Har du rätt utbildning och erfarenhet är du alltid välkommen med en spontanansökan, även om du inte hittar någon utannonserad tjänst på denna sida.

Vår verksamhet är till stor del säsongsvarierad på grund av på att många bostadsrättsföreningar har kalenderår som räkenskapsår. Det betyder att vi har extra mycket att göra under vårsäsongen, därav är deltids- eller visstidsanställning också av intresse för oss. Är du revisor eller konsult med F-skattsedel är du också välkommen att höra av dig.

För mer information eller intresseanmälan, kontakta Tomas Ericson på tel 018-22 22 20  eller per e-post tomas.ericson@borev.se