Skip to main content

Våra tjänster

Borev erbjuder revisionstjänster och konsulttjänster till bostadsrättsföreningar, nedan följer lite kort information om dessa tjänster:

Revisionstjänser för bostadsrättsföreningar

Vi erbjuder kvalificerade revisionstjänster till små och stora bostadsrättsföreningar. Många föreningar väljer att anlita oss för att få en professionell och effektiv granskning av bokföringen, årsredovisningen och styrelsens förvaltning. 

Även många föreningar som har en internrevisor (lekmannarevisor) väljer att anlita oss för hjälp i revisionsarbetet. Vi bistår med våra kunskaper och erfarenheter och finns tillhands som bollplank, det brukar innebära en trygghet för internrevisorn. 

Konsulttjänster

Kanske er förening behöver hjälp med granskningstjänster som inte utgör revision? Det kan gälla utredningsarbete i någon särskild fråga eller hjälp kring frågor som rör redovisningsregler, lagar och förordningar. Eftersom vi har brett kunnande inom fastighetsområdet är ni välkomna att höra av er till oss så tittar vi på vad vi kan hjälpa er med.

Övriga tjänster

Söker ni revisions- eller rådgivningstjänster som inte rör bostadsrättsföreningar är ni välkomna att kontakta Dinrev som arbetar med samma tjänster som Borev men fokuserar på aktiebolag istället för bostadsrättsföreningar.  

Klicka här för att komma till webbplatsen för Dinrev ››